2 thoughts on “Valpar på gång

 1. Veronica Hagborg Svara

  Hej,
  Vi har länge funderat på att utöka vår familj med en hund. Vi har häst och hundvana. Eftersom vi vill ha en familjehund men som även trivs i naturen med jakt så ser vi en jack Russell skulle vara idealisk. Vi önskar köpa en tik av er, hur ser era planerade kullar ut eller har ni någon rentav redan nu?
  Mvh,
  Veronica Hagborg med familj

  1. Anna Utterberg Svara

   Hej Veronika! Vad kul att ni är intresserade av en Jack Russell – det är ju världens roligaste lilla hund! Som det ser ut nu så är alla valpar i L-kullen tingade. Christina hoppas på en kull valpar i höst på sin tik Inez – jag meddelar henne din mailadress och att du är intresserad. Med vänlig hälsning Anna, webbadministratör

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *