Valplycka på kenneln

Nu har den första kullen med både Chrisun-mamma och Chrisun-pappa kommit! Valparna är lite drygt tre veckor nu. Sex valpar blev det, alla trefärgade. Fem hanar och en tik, de flesta är släthåriga men eventuellt blir någon broken.
Pappan heter Edvin och finns presenterad under ”Valpköpare berättar”. Just nu tävlar Edvin i SM. Hans meriter är SE LCH SPH II SPH III. Mamman till valparna heter Karma och hennes merit hittills är RLD N. Bägge hundarna är ögonlysta och patellakollade ua. Valpar finns att tinga med leverans tidigast vecka 30. Dessa valpar har goda anlag ifall man vill ha en hund att arbeta/tävla med. 🏅

2 thoughts on “Valplycka på kenneln

 1. Kerstin Nordén Svara

  Så väldigt intresserad av en Hanne!
  Har en Sheltie, Teddy 2,5 år och vi behöver en lillebror!
  (Tidigare JR i familjer var Inverbrea Mahogny Zealy)
  Vi är skogsmullar med sök och agility intresse!
  Vänligen Kerstin 0733647772

  1. Anna Utterberg Svara

   Hej! Det finns en hane kvar av kullen som är leveransklar den 20 oktober. / Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *